Ryggyoga

RYGGYOGA

VÅRENS KURS 2020

– Yoga har varit ett fantastiskt komplement till övrig träning och har framförallt varit till stor nytta för min rygg.


Johan Wiklander, f.d. anfallare Örebro Hockey, efter att ha tränat Yoga med Maria


Om RyggYogan


Hatha Yoga, den fysiska yogan, är utvecklad för att frigöra och förlänga ryggraden. Ryggradens välmående påverkar i stort sett hela kroppen precis som obalanser i kroppens muskulatur påverkar ryggraden.


Problem i ryggen kan förekomma i samtliga delar; nacke, bröstrygg, ländrygg, korsben & svanskota. Problemen kan även yttra sig i höfter, säte och axlar. Därför fokuserar vi på kroppen som en helhet.

I RyggYoga-kursen arbetar vi för att balansera kroppen genom att med enkla övningar släppa på spänningar och på så sätt återfå en naturlig, avslappnad hållning i vår rygg.


Då obalanser även kan bero på försvagad muskulatur så jobbar vi med att på ett säkert sätt stärka muskulaturen som är näsmast ansvarig för ryggens välmående.


Det är oerhört viktigt att vi inte belastar och anstränger ryggraden felaktigt. Då våra fysiska förutsättningar varierar så har RyggYoga-kursen ett begränsat antal platser för att att jag som lärare skall kunna ge så mycket individuellt stöd som möjligt.

RyggYoga

Kurs i Yoga Starkstudion


ONSDAGAR


17:20-18:35

12 tillfällen 12/2-5/6


Pris fortsättande deltagare 1850kr

Nya deltagare 2000krDenna kurs hålls på adress Mosjö-Råby 316, knappt 5 min. från Marieberg Köpcentrum.

OBS! Det kan förekomma katter i denna studio och därför är den tyvärr inte lämplig för kattallergiker.Kursavgiften faktureras via e-post och betalas via bankgiro eller friskvårdsbidrag.

Betalning kan delas upp på två tillfällen. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Boka

– För första gången på flera år är jag helt smärtfri.


Kent 50 år, snickare, efter att deltagit i RyggYoga-kursen