Punk.Rock.Yoga.Love

PUNK.ROCK.YOGA.LOVE.

P.R.Y.L. Grunge Edition

2017

Yoga Stark-studion


5/8

Uppskjutet pga kattsjukdom!

Nytt datum kommer..Boka

Yoga är inte en prestationsinriktad motionsform. Målet är inte som att t.ex. göra löprundan lite snabbare eller lyfta lite tyngre på gymmet, utan att må bra i kropp och själ. När man har roligt mår man bra, som t.ex. när man går på en bra spelning.


Jag vill kombinera de två "feel-good-aspekterna" som yoga och en musikupplevelse ger.


Målet är att praktisera en vinyasa-yoga (sekvenser där man binder ihop övningarna och gör dem i ett flöde) som är ett med musiken snarare än att ha musiken som en bakgrund.


Under ett Punk.Rock.Yoga.Love.-pass så rör vi oss till stora hymner från punk, rock, hårdrock, metal och annan alternativ musik. Övningarna anpassas efter gruppen så att alla hänger med och blir utmanade efter sin egen förmåga. Med andra ord så är syftet med Punk.Rock.Yoga.Love. att vara utmanande och givande för alla; nybörjare, erfarna, stela och rörliga. I punkens anda så är det solidaritet som gäller – alla är välkomna!

Inspirerat av Joe Strummer & The Clash


The "Love" i namnet Punk.Rock.Yoga.Love. står så klart för kärleken till musiken men också kärleken som musiken förmedlar.


Framförallt punken är förknippad med solidaritet och anitkapitalism. När legendariska punkbandet The Clash återförenades var det inte för att tjäna pengar på slutsålda konserter.

De återförenades för att spela gratis för att bistå brandmän i deras kamp för skäliga löner.


Punk.Rock.Yoga.Love. följer i de spåren och vill förmedla kärlek och hjälp till de som behöver. Därför går alltid hela eller delar av intäkterna till välgörenhet.


Och du, om du vill gå på ett yogapass men är pank. Dra iväg ett mejl till mig så löser vi det.

Ser ni yogapositionen?