Vanliga frågor

VANLIGA FRÅGOR

Tiden jag är kontaktbar via telefon och e-post är begränsad så jag försöker att svara på de vanligaste frågorna här.


Hitta till Yogan

För vägbeskrivning till Yoga Starkstudion -klicka här.


Omklädningsrum.

Yoga Stark studion ryms i vår privata bostad och i dagsläget är det husets bad- & gästrum som står till förfogande för ombyte & dusch.


Kläder och utrustning

Yoga utförs bäst i vanliga träningskläder, eller andra kläder som är enkla att röra sig i, samt barfota. Då klasserna ofta inleds och avslutas mer stillsamt kan det vara skönt att ha en extra tröja och sockor som det bara är att ta av sig när man kommit igång och enkelt kan ta på sig när det är dags för avslappning. All utrustning som behövs finns att låna. .


Mat och dryck innan yoga

Yoga kan påverka de inre organen mer än annan träning och det kan därför vara bra att vara försiktig med att äta och dricka för mycket tätt inpå yogaklassen. Då det är väldigt individuellt hur vi påverkas av det så rekommenderar jag att man med försiktighet provar sig fram.


Betalmedel

Kurser faktureras och betalas via bankgiro, kontant eller med Actiway, Friskvårdscheckar, Friskvårdsappen, MinFriskvåra alt. Friskvårdskuponger.

Drop-In som betalas för ett tillfälle betalas med swish eller faktura. Yoga Stark tar inte kort.


Vilken typ av yoga?

Jag undervisar Hatha & Vinyasa Yoga. Utförligare beskrivningar om olika kurser och klasser finner du här . Om du är osäker på vad som är lämpligt för just dig, i samband med t ex graviditet, skada eller rent allmänt så tveka inte att fråga. Snabbast och enklast är det att ta över telefon. Det går även bra att skicka din fråga över e-post, men det kan ta längre tid att få svar den vägen.


Mosjö-Råby 316, 705 94 Örebro

0707 32 74 94

info@yogastark.se