Vanliga frågor

VANLIGA FRÅGOR

Tiden jag är kontaktbar via telefon och e-post är begränsad så jag försöker att svara på de vanligaste frågorna här.

 

Hitta till Yogan

För vägbeskrivning till Nygatans Yoga resp. Yoga Starkstudion -klicka här.

 

Omklädningsrum

Nygatans Yoga

Omklädningsrum, dusch och toalett finns hos Örebro Karateförening på våning 3. Är dörren låst finns nycklar att låna. OBS! Dörren till karateföreningen får EJ ställas upp.

Yoga Stark

Yoga Stark studion ryms i vår privata bostad och i dagsläget är det husets bad- & gästrum som står till förfogande för ombyte & dusch.

 

Kläder och utrustning

Yoga utförs bäst i vanliga träningskläder, eller andra kläder som är enkla att röra sig i, samt barfota. Då klasserna ofta inleds och avslutas mer stillsamt kan det vara skönt att ha en extra tröja och sockor som det bara är att ta av sig när man kommit igång och enkelt kan ta på sig när det är dags för avslappning. All utrustning som behövs finns att låna. Om man ändå vill investera i en egen yogamatta rekommenderar jag mattor av märket Manduka. Yoga Stark är nu återförsäljare av Manduka-mattor, kontakta oss på info@yogastark.se om du är intresserad av köpa en matta.

 

Mat och dryck innan yoga

Yoga kan påverka de inre organen mer än annan träning och det kan därför vara bra att vara försiktig med att äta och dricka för mycket tätt inpå yogaklassen. Då det är väldigt individuellt hur vi påverkas av det så rekommenderar jag att man med försiktighet provar sig fram.

 

Betalmedel

Kurser och klippkort faktureras och betalas via bankgiro, kontant eller med Actiway, Friskvårdscheckar, Friskvårdsappen, MinFriskvåra alt. Friskvårdskuponger.

Det går även bra att betala online vid bokning, meddela oss om du behöver ett skrivet kvittot för din onlinebetalning.

Drop-In som betalas för ett tillfälle betalas över nätet vid bokning eller kontant på plats. Yoga Stark tar inte kort.

 

Vilken typ av yoga?

Jag undervisar Hatha & Vinyasa Yoga. Utförligare beskrivningar om olika kurser och klasser finner du här . Om du är osäker på vad som är lämpligt för just dig, i samband med t ex graviditet, skada eller rent allmänt så tveka inte att fråga. Snabbast och enklast är det att ta över telefon. Det går även bra att skicka din fråga över e-post, men det kan ta längre tid att få svar den vägen.

Nygatan 38, 702 11 Örebro

Mosjö-Råby 316, 705 94 Örebro

0707 32 74 94

info@yogastark.se